BMJ – London


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/aboxco/public_html/wp-content/themes/X-Theme-Child-master/single.php on line 43

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/aboxco/public_html/wp-content/themes/X-Theme-Child-master/single.php on line 50

Project Description

BMJ had a need for a good looking, high capacity and functional storage system throughout departments in their Historic London building.

Apex storagewall was used across 3 floors of this massive building to create attractive multi functional divides. By using Gloss Alpine White backs to room dividing storage to use as huge dry wipe white boards we created perfect zones for brainstorming and idea sharing.
Glass fronted alcoves with integrated LED lighting we also used to create a secure, eye catching display for awards and historic publications.

It was a pleasure to work with Atmosphere 1102 and BMJ in this challenging building. We look forward to carrying out future works.

Project Details Client: BMJ Date: 21.02.2017 Lead Time: 3 Weeks Location: London
Thanks!

Call: 01685 377 211

Email: info@abox.co.uk

Sign up to our mailing list here.