Cook Brown – Portishead

Project Description

This was a fast turn around project (3 weeks) with a tight brief. The client required a back to back storagewall layout with a custom design large clad alcove/pigeon hole, with storage above and below, also a cloaks cupboard for the staff coats to keep them off the back of chairs. On the reverse side of the run was full height storage either side of a high collaboration table with fixed panel to mount a TV screen. Cable routes had to be provided and provision for a flip power module in the table top. A specific non-standard finish needed to be sourced for the collaboration table. In fact we loved this new finish so much we have included it in our 2017 colour range.

Project Details Client: Cook Brown Location: Portishead
Thanks!

Call: 01685 377 211

Email: info@abox

Sign up to our mailing list here.