Multinational Communications Company – Bristol

  • Pigeon hole office storage wall
  • Storagewall low units
  • Storagewall recycling units
Pigeon hole office storage wall Storagewall low units Storagewall recycling units

Project Description

Storage was a key element for this beautiful office refurbishment. Apex storagewall was used for filing modules, cloaks storage, copy point low level storage with integrated recycling facilities (including confidential waste) and wall mounted pigeon holes. Abox products were widely required across both floors.
Both standard and non standard finishes were used to create this stunning project that was delivered and installed on time and on budget.
The client was so happy with the product that we have had to provide additional product in the months after completion.

Project Details Client: Multinational Communications Company Location: Bristol
Thanks!

Call: 01685 377 211

Email: Click to email

Sign up to our mailing list here.