Oxford University Press


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/aboxco/public_html/wp-content/themes/X-Theme-Child-master/single.php on line 43

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/aboxco/public_html/wp-content/themes/X-Theme-Child-master/single.php on line 50

Project Description

Project Summary

W Plus widely used Abox apex storagewall and lockers, and also custom freestanding storage units, in this multi phase fit out.

Using long runs of storagewall with integrated lockers, pigeon holes and cloaks units. By using splashes of bold bright colours they made the storagewall system a key feature of the colour scheme.

Custom freestanding desk end/corridor modules with low sliding doors and upper open through shelving provided a mid height partial screen solution to the open plan office areas as well as creating a huge amount of local storage.

Project Details Client: W Plus Location: Oxford
Thanks!

Call: 01685 377 211

Email: info@abox.co.uk

Sign up to our mailing list here.