Saddleback – Yate


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/aboxco/public_html/wp-content/themes/X-Theme-Child-master/single.php on line 43

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/aboxco/public_html/wp-content/themes/X-Theme-Child-master/single.php on line 50

Project Description

Saddleback were moving into a brand new premises and a functional stylish storage solution was essential to offer increased filing capacity for future growth also coats storage, low storage, and open display shelving in the boardroom.
Gloss Alpine White facades with minimal aluminium pull knobs adorn the not to ceiling apex storewall.
Custom shallow depth units in the boardroom have open clad alcoves with toughened glass display shelves for Saddleback to display products, awards etc.
The scheme was designed by award winning Bristol based design house Wylde IA, who have produced an inspiring office with plenty of storage and room for expansion.

Project Details Client: Saddleback Location: Yate
Thanks!

Call: 01685 377 211

Email: info@abox.co.uk

Sign up to our mailing list here.